Öne Çıkanlar süper lig metin feyzioğlu kimdir Oyun haberler havuz suyu

Serdar Ortaç'ın eşinden şok açıklamalar magazin dünyasını sarsacak
Show TV de yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının güzel jürisi Chloe Loughnan eşi için neler söylemiş yapılan dedikodular neler.
Yapılan dedikodulara göre Chloe Loughnan eşi için 'donunuz ne renk deseler' cevap verir diye söylemiş.

Güzel bayan eşi Serdar Ortaç için donun ne renk diye sorsalar söyler demiş.işte yapılan dedikodular.

Serdar Ortaçın eşi Chloe Loughnan sanatçı eşi için 'ağzının çok gevşek olduğunu ve çok konuştuğunu özel hayatlarının detaylarını herkese hatta hkameralara anlattığını tanıdıkları insanlara herşeyi söylediğini ve bütün hikayelerini anlattığını. eğer sokakata herhangi biri iç çamaşırınız ne renk diye sorsalar rendine bakıp cevap verecegini ve herkes donumuza kadar bilecekler' demiş.