Öne Çıkanlar süper lig metin feyzioğlu kimdir haberler Oyun otomobil

Özlem Yılmaz oyunculuğu ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.
Güzel Oyuncu Özlem Yılmaz bomba açıklamalarda bulundu. ATV ekranlarında yayınlanan ve gündeme bomba gibi düşen Kara Ekmek dizisinin güzel oyuncusu Özlem Yılmaz samimi açıklamarda yaptı.
Kara Ekmek dizisinde asiye karakterini canlandıran başarılı oyuncu Özlem Yılmaz daha önce rol aldığı dizi ve sinemalarda şuan ki rolunun dışında daha duygusal 'Naif karakterleri' canlandırdıgı için çevresindeki insanlar tarafından 'ağlak' olarak gördüklerini söyledi.

İŞTE ÖZLEM YILMAZ'IN SAMİMİ  AÇIKLAMASI

Davet edildiği bir programda kara ekmek filminde canlandırdığı asiye karekteri ile ilgili konuşan güzel oyuncu Özlem Yılmaz daha önceki canlandırdıgı karakterlerin daha duygusal oldugu için kendisine çevresindeki insanlar tarafından 'ağlak'olarak nitelendirildigini dile getirdi.

Özlem Yılmaz ,şuan ki rolu için  "Burada daha dik başlı, sert, hırçın, biraz kindarım" dedi.  Elifcan Ongurlar da mine yi canlandırdığını ve ,daha önce rol aldığı dizi  'Kayıp Şehir'den bir önceki  'Ateşin Düştüğü Yer' filmiyle de ilk ödülünü aldığını ve o yapıtın Oscar'a aday adayı olarak gösterildiğini dile getirip hatırlatırken  "Burada bulunmak gerçekten muhteşem" dedi.
sanane 5 yıl önce

Ufffffffff