Öne Çıkanlar serdar ortaç tbmm baskanı cıcek hadise şarkıları abdukadır badıllı muharrem ince

Olay açıklamalar! Engin Altan Düzyatan'ın saçlarının sırrı
  Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu yakışıklı ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'in eşi güzel oyuncu Neslişah Alkoçlar her gece yatmadan önce saçlarına sarımsak sürdüğü itiraf etti.

Güzel oyuncu Neslihan Alkoçlar'ın eşi başarılı yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan için özel yemekler hazırladığını anlatan Güzel oyuncu Neslihan Alkoçlar, mutfakla arasının son derece güzel olduğunu ve anneannesi Türk sinemasının sevilen ismi Hülya Koçyiğit'ten özel yemek tarifleri aldığını da söylemeden geçmedi. Özellikle mutfakta sarımsağı sürekli yemeklerde kullandığını söyleyen Alkoçlar, saçları için sarımsak kullandığını da söylemeden geçmedi.

Geceleri yatmadan önce saç diplerine sarımsak sürdüğünü belirten başarılı oyuncu Alkoçlar, program sunucusu Dilara Koçak'ın "Peki eşiniz Engin Altan Düzyatan kokudan rahatsız oluyor mu" sorusuna ise, "Engin ilaca karşı olduğu için o da sarımsak kullanıyor. Bir sorun yok" cevabını verdiği öğrenildi.