Öne Çıkanlar soma faciası Ramazan Sarıkaya bau nedir ermenek aöf

Engin Altan'dan samimi açıklamalar! 'Driliş Ertuğrul' Kayseri'de sevenleriyle buluştu
 Dizi ziyaret için Kayseri’ye gelen Diriliş Ertuğrul dizisi başarılı oyuncularından yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan, Osman Soykut, Cengiz Coşkun ve filmin yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ önce Tekden Hastanesini ziyaret etti.

Hastanede sevilen dizi oyuncularına büyük ilgi gösterildi. Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı yakışıklı oyuncusu olan aynı zamanda dizininde başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan hayranları ile özçekim yaptı. Ardından dizi oyuncuları bir özel restoranda akşam yemeği olarak Kayseri'ye özgü yemek olan Kayseri mantısı ve yağlama yedi.

Yemeğin ardından konuşan ünlü başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan, “Çok müthiş bir sevgi vardı. Bu bizim için önemli. Yaptığımız işin bu kadar beğenildiğini ilk defa gördük. Çünkü dizi olarak ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Kayseri’ye de ilk defa geldim. Çok güzel bir şehir yemekleri müthişmiş. Allah’tan Kayseri’de yaşamıyoruz. Yoksa burada çok kilo alırdık. İstanbul’daki gibi değil” ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.