Öne Çıkanlar Kayısı Satranç Turnuvası ahmet çakar 2015 Turizm borsa istanbul 1 Kasım

Ebru Polat'tan gündeme bomba gibi düşecek şok açıklamalar !
Başarılı güzel sanatçı Ebru Polat, gündemde bomba etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu. Beyaz Tv kanalında yayınlanan seyircilerin sevdiği programlar arasında yer alan Söylemezsem Olmaz programının konuğu ünlü şarkıcı Ebru Polat oldu. Polat, katıldığı programda birbirinden çelişkili şok açıklamalar yaptı.

Ünlü Güzel şarkıcı Ebru Polat, nişanlısıyla ilgili bomba açıklama yaptı. Nişanlısının çalışmasına izin vermemesi durumunda evlenmekten cayacağını resmen şakayla karışık söylemiş oldu. Bir ünlü yapıttan oyunculuk teklifleri aldığını iddia eden Ebru Polat, sinema oyuncusu Ayla Algan’ın öğrencisi olduğunu ve film yönetmeni Sinan Çetin’den ders aldığını söyledi.

Şok edici iddialarına açıklamalarına devam eden güzel başarılı şarkıcı Ebru Polat Söylemezsem Olmaz programında şu sözleri söyledi: "Tarihi dizilerde rol almak, haremde fettan bir kadını canlandırmak isterim. Geçmişte bir dizide başrol için anlaşmıştım, fakat olmadı. Hakkımda aşk haberleri çıkınca iş patladı. Benim yerime de o dizide Keremcem ile birlikte Hatice Şendil oynadı. Nişanlım bizim sektörden değil. Kendisi iş adamı. Her şeyin hayırlısı olsun. Nişanlımın da her erkek gibi kıskançlıkları var ama kendisi modern bir insan. Çalışmama müsaade etmezse evlenmem çünkü böyle bir şeyi saygısızlık addederim." diyerek sözlerini noktalamıştır.