Öne Çıkanlar Kayısı Satranç Turnuvası ahmet çakar 2015 Turizm borsa istanbul 1 Kasım

Doğukan Manço'dan Beklemedik Açıklamalar ! Neler Söyledi
 Başarılı usta şarkıcı Barış Manço'nun oğlu Survivor yarışmacısı Doğukan Manço, yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi oturdu. Survivor yarışmacısı  Manço, biraz daha cesaretli olmak istediğinisöyledi ve çok sıra dışı çalışmalarda bulunmak istediğini ifade etmiştir.

Bu konuyla ilgili babası usta efsane sanatçı Barış Manço'nun hayatını incelediğini söyleyen eski Survivor ve yeni Survivor All-Star yarışmacısı Doğukan Manço, “Babamın hayatını incelediğim zaman benim için en iyi örnek olduğuna kanaat getirdim. Şu an üzerinde gitmekte olduğum yolu babamın döşediğini düşünerek sağlam adımlarla ilerlemeye çalışıyorum. Bir işi doğru yapabilmek için sevmek, ciddiye alma ve eğitiminden geçmek lazım. DJ’lik alanında ülkemizde de güzel gelişmeler bu anlamda başladı. Müzik konusunda babamın başta cesaret özelliğini örnek almaya çalışıyorum. Cesaretli olur ve yaptığınız işi severek yapıp, kabullendirmeyi denerseniz değişik işler yapmış olursunuz. Bu da sizin hangi yönde ilerleyeceğini belirler. Birazcık daha cesaretli olmayı düşünüyorum ileriye yönelik sıra dışı çalışmalar yapmak istiyorum ve yapacağım da.” sözlerini ifade etmiştir.