Öne Çıkanlar süper lig metin feyzioğlu kimdir Oyun haberler havuz suyu

Barış Manço nur içinde yatsın aslanlar gibi oğlan yetiştirmiş! Doğukan Manço'dan Şok Açıklamalar
Ünlü efesane şarkıcı Barış Manço'nun oğlu Survivor yarışmacısı Doğukan Manço, yaptığı açıklamayla magazin alemine bomba gibi oturdu. Survivor yarışmacısı Manço, biraz daha cesaretli olmak istediğini ifade etti ve çok sıra dışı çalışmalarda bulunmak istediğini ifade etmiştir.

Bu konuyla ilgili babası usta efsane sanatçı Barış Manço'nun hayatını incelediğini söyleyen eski Survivor ve yeni Survivor All-Star yarışmacısı Doğukan Manço, “Babamın hayatını incelediğim zaman benim için en iyi örnek olduğuna kanaat getirdim. Şu an üzerinde gitmekte olduğum yolu babamın döşediğini düşünerek sağlam adımlarla ilerlemeye çalışıyorum. Bir işi doğru yapabilmek için sevmek, ciddiye alma ve eğitiminden geçmek lazım. DJ’lik alanında ülkemizde de güzel gelişmeler bu anlamda başladı. Müzik konusunda babamın başta cesaret özelliğini örnek almaya çalışıyorum. Cesaretli olur ve yaptığınız işi severek yapıp, kabullendirmeyi denerseniz değişik işler yapmış olursunuz. Bu da sizin hangi yönde ilerleyeceğini belirler. Birazcık daha cesaretli olmayı düşünüyorum ileriye yönelik sıra dışı çalışmalar yapmak istiyorum ve yapacağım da.” sözlerini ifade etmiştir.