Öne Çıkanlar memur alımı 2016 kpss ne zaman gündem haber TV8 Survivor izle ermenek haber

Arda Turan'dan Çarpıcı Açıklamalar
Hülya Avşar'ın TV8 deki programına katılan Arda Turan Eski sevgilisi Sinem Kobal ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Madrid'in yıldız oyuncusu Hülya Avşar'a içini döktü.

Madrid'li yıldız Hülya Avşar'ın programına konuk oldu. Sinem kobal ile ilgili açıklamalar yapan  Arda Turan Sinem Kobal ile ilgili ,
Medyada yer alan habere göre; Arda Turan, Sinem Kobal’ın kendisinin ardından bir başkasıyla görüştüğünü belirterek, şunları söyledi:

“Üzerimde emeği geçen herkes benim için değerlidir. Buna Sinem de dahil. Ama ben bazı şeyleri kabul edebilen bir adam değilim. Sinem başka bir erkekle görüştüğü an benim için her şey bitmiştir. Bundan sonra tek arzum, Sinem’in mutlu olmasıdır.

Sinem, kadınlık gururu ve inadıyla farklı bir tercih yaptı. Onu bir başkasıyla görüştüğünü görünce canımın yandığı söylemek zoruma gitmiyor. Ama bu konuşmanın fazlası bana zarar verir.”
Avşar kızına içini döktü.