Adana'da inanılmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Kepçe getiren hırsızlar önce duvarı deldi, ardından da 80 cins güvercini çaldılar.
Adana ilinde yaşanan güvercin hırsızlığı herkesi şok etti. İlk olarak güvercinlerin yer aldığı duvarı kırmaya çalışan hırsızlar bunu başaramayınca kepçe getirerek duvarı deldiler. İçeriden 80 adet güvercin çalan hırsızlar kayıplara karıştı.
Çukurova ilçesinde yer alan bir depo hırsızlık olayıyla sarsıldı. Depo içerisinde 80 adet güvercin bulunuyordu. Olaydan sonra güvercinlerin sahibi olan Ramazan Özdemir; güvercinlerin hem kendine hem de arkadaşına ait güvercinlerden oluştuğunu belirtti.
Ramazan Özdemir; biz insanlara rahatsızlık vermek istemediğimiz için kent merkezinden daha uzak bir yerde bakıyorduk dedi. Güvercin besleme hobileri olduklarını belirten Özdemir; olay karşısında ne yapacağımızı şaşırdık adeta şok yaşıyoruz dedi. Hobi olarak uğraştığımız kuşlarımızı çalmışlar diyerek üzüntüsünü dile getirdi.
80 adet kuşun bedeli sorulunca 50 bin lira olduğunu belirten Özdemir; kepçe sahibine ulaşmayı başardık dedi. Fakat kepçe ondan da çalınmış dedi. Güvercinlerimizin bir an evvel bulunmasını istiyoruz dedi. Polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Hırsızların şuan hiç bir şekilde izine rastlanmadı. Güvercin işiyle ilgilenen ve güvercin satın alan kişilerin dikkatle inceleneceği belirtildi.