Öne Çıkanlar spor haber haber ak parti fatih terim güncel haberler

ZARRAB’DAN GÜNDEŞ HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

Reza Zarrab’ın tutuklu bulunduğu Amerika’daki avukatı Volga Gökçe’nin Ebru Gündeş’in boşanma isteğini ilk olarak 13 Haziran’da Zarrab’a ilettiği, Gündeş’in avukatlarından boşanma sürecini hızlandırmalarını istediği ve önceki gün de boşanma vekaletnamesini kocasına ilettiği bildirildi. Reza Zarrab Ebru Gündeş ile boşanma hakkında basın açıklaması yayınladı. İşte o basın açıklaması;

ZARRAB’TAN
BASIN AÇIKLAMASI

Zarrab’ın boşanmayla ilgili imzalı basın açıklaması; “13 Haziran 2016 tarihinde Ebru Gündeş avukatı aracılığıyla tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığıyla üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23 Eylül 2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm.” şeklinde oldu.