Öne Çıkanlar salam Kıbrıs eurovizyon galatasaray mehmet metiner

Sevgilisinden Harika Avcı'yı Şok Edecek Bomba Açıklamalar Geldi!
Güzel oyuncu Harika Avcı Kendisinden 24 Yaş Küçük İbrahim Öztürk bomba açıklamalarda bulundu. Ciddi ruhsal sorunları olduğunu pimi çekilmiş bir el bombası gibi açıklamalarıyla şok yaşattı. Öztük kendisine şiddet uygulundığını yemeğine ilaç katıldığından bahsetti.

Bu güne kadar sessizliğini koruyan Öztürk, "Harika ve onun yalanlarına inanan Azeri bakıcısı, yılbaşından 25 Ocak gününe kadar yediğim içtiğim şeylere ilaç v.s. gibi şeyler karıştırarak neredeyse ölümüme sebebiyet vereceklerdi. Kıvrana kıvrana idrarımdan kan geldi. Harika, pimi çekilmiş el bombası. Şu anda bazı şeyler için çok geç kalınmadan önlem alınmalı diye söyledim ancak olmadı" dedi.

İbrahim Öztürk, ünlü oyuncunun başına gelenlerden bilgisi olmadığını ve mahkemeden çıkan uzaklaştırma kararından bu yana kendisiyle görüşmediğini belirtti. Öztürk ayrıca "Ailem ve ben bu olaylardan ötürü çok yıprandık. Her şey zaten adli makamlara intikal etti orada her şey ortaya çıkacaktır" şeklinde konuştu.